Betingelser

Betingelser

Betingelser og retningslinjer til brugere af Naleraq.gl

Inden du begynder at bruge Naleraq.gl skal du først acceptere nedenstående vilkår. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene, skal du ikke fortsætte med at oprette en profil på Naleraq.gl.

Alt indhold der er tilgængeligt på Naleraq.gl er udelukkende til informationsbrug.

Dit medlemskab er dit personlige ansvar.

Når du opretter en profil på Naleraq.gl siger du samtidig ja til at modtage nyhedsbreve fra Naleraq.gl med nyheder og oplysninger fra Partiet.

Handelsbetingelser for betaling af medlemskab er forklaret på Naleraq.gl.

Du kan gennem Naleraq.gl købe et medlemskab af det politiske parti Naleraq. Kontingent for medlemskab der fastsættes i generalforsamlingen koster DKK 50 om året.

Fortryder du dit medlemskab inden 14 dage fra betalingen, refunderer vi de indbetalte DKK 50.

Personoplysninger:

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger, hvor du udfylder oplysninger i forbindelse med at du ønsker få tilsendt et nyhedsbrev, indmeldelse eller køb fra webshop.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, hvori oplysningerne er indsamlet.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har selv mulighed for at kontrollere dine personlige oplysninger, og såfremt du opdager ukorrekte optegnelser har du ifølge persondataloven mulighed for rette indsigelse. Såfremt du vil kontrollere dine personlige oplysninger i Partii Naleraq optegnelser kan du rette henvendelse til [email protected]

Såfremt der er ukorrekte optegnelser eller såfremt du har andet, som du vil fremhæve, kan du rette henvendelse. Du har ligeledes mulighed for at lave indsigelse mod ukorrekt brug af dine personlige oplysninger.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Når du har godkendt at du opretter en profil på www.Naleraq.gl accepterer du også at der indimellem kan blive udsendt en mail – som vedrører Naleraq.gl – til den e-mailadresse, der er registreret til din profil.

Såfremt det vurderes at dit adfærd på Naleraq.gl for upassende f.eks. overfor andre brugere og/eller at du ikke reagerer på advarsler vi evt. uddeler, forbeholder vi os ret til at slette din profil og dermed udelukke dig som medlem.

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende www. Naleraq.gl, beder vi dig om at forlade web-stedet øjeblikkeligt.

Naleraq.gl forbeholder sig ret til at ændre vilkårene på siden til et hvert tidspunkt. Vilkårene er gældende for dig som bruger på Naleraq.gl, og du bedes derfor holde dig ajour med dem ved at besøge denne side jævnligt og læse de nyeste retningslinjer og betingelser for at bruge Naleraq.gl.

På Partii Naleraqs vegne

Kontakt os på e-mail: [email protected] hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt
0