Åben brev til Naalakkersuisut

Under finanslovsforhandlingerne har Naleraq gentagne gange krævet samt i forbindelse med at afgift på kød skulle fjernes også hvad angår kød som allerede er købt i yderdistrikter med hensyn til vinterforsyninger også skal fjernes 1. januar 2023 selvom dette ikke var tiltænkt, blev det lovet at afgiften på disse også skal fjernes 1. januar 2023.

I dag er det den 3. januar og selvom butikkerne allerede havde åbent 2. januar 2023 er afgift på kød stadigvæk ikke fjernet og dette må siges at Pilersuisoq er fuldstændig ligeglade med denne ordning

på finansloven og det er fuldstændig uacceptabelt. Naalakkersuisut som er ansvarlige for dette må kræve at KNI-Pilersuisoq’s direktion hurtigst muligt retter op på dette eftersom det er indarbejdet i finansloven at KNI-Pilersuisoq ikke skal miste noget ved at kødafgiften bliver fjernet men som det er nu er det forbrugerne som betale for dyre varer og det er simpelthen uacceptabelt. Fra Naleraq vil vi kræve med dette åbne brev at Naalakkersuisut gennemfører det som er blevet lovet tidligere.

Med venlig hilsen

Naleraq

Jens NapãtôK´

politikkikkut oqaaseqartartoq, Inatsisartut gruppiani siulittaasoq

Scroll to Top