Åbent brev til Naallakkersuisut: Pilersuisoq har uhyrlige priser i yderdistrikterne

Pilersuisoq har uhyrlige priser i yderdistrikterne

Skrevet af: Emanuel Nûko, (N)

Stop Pilersuisoqs uhyggelige høje priser i yderdistrikterne i Grønland. Nok er nok, Pilersuisoqs alt for høje, uhyggelige prissættelser uden konkurrence skal straks stoppes, hvor Pilersuisoq henter penge fra borgernes lommer, og det får masser af overskud. Dagligvarer koster mindst 3 gange mere i forhold til Nuuk, hvad er grunden?

Naalakkersuisut, kig på jeres borgere som lider og er hårdt trængende. KNI, se på jeres kunder som er hårdt trængende og hjælp dem ved at sætte jeres store overskud ned.

Formanden for Naalakkersuisut, se på jeres borgere som bliver mere og mere økonomisk pressede og har det hårdt. Dagligvarer i yderdistrikterne som bliver uhyggelige dyre.

Koalitionen IA og Siumut, se på befolkningen, der bor i Pilersuisoq-distrikter, varerne bliver uhyggeligt dyre. Befolkningen i Pilersuisoq-distrikter råber uden lyd.

Fangerne i Avanersusaq og på østkysten er taget med bukserne nede og vil have hurtigst mulig hjælp, hvis disse var turistoperatører, vil I hurtigst mulig støtte med millionbeløb, se på vores meget trængende fangere.

Se på de meget trængende som har det meget hårdt og handle, man kan ikke bare se på det hårde konsekvenser.

Det går hårdt ud over for det hårdt trængende som ikke kan følge med og konsekvenserne vil blive: indbrud, hærværk, samlivsproblemer, selvmord, omsorgssvigt, alkohol- og rusmiddelmisbrug og mange andre kan nævnes.

Nej, man kan ikke bare ignorere 66 % af befolkningen som har det hårdt.

Med venlig hilsen

Emanuel Nûko, Naleraq

+299 22 03 72

Scroll to Top