Siammarteruk

Hvad indholder aftalen med statsministeren som hemmeligholdes? Hvorfor har IA’s folketingsmedlem godkendt aftalen, uden at befolkningen og baglandet har fået indholdet at vide?

Alt fra Naalakkersuisut holdes hemmeligt. Man siger hvad emnet er, men selve indholdet holdes altid hemmeligt. Ligeledes omkring lufthavnsaftalen med statsministeren. Men der er ét emne som man overhoved ikke har nævnt. Det er om Air Greenland A/S. Hvad sker der, er aktierne købt?

Jeg har afsendt § 37 spørgsmål til Naalakkerusisut vedrørende Air Greenland A/S, så man ellers kan afklare udenom rygterne. Med et spinkelt håb om at Naalakkersuisut svarer transparent.

 

Fik man hemmeligt støtte af Aaja Chemnitz Larsen?

Men det mest underlige ved dette er, at et enigt folketing har ifølge statsministeren givet grønt lys til aftalen om lufthavnsprojekterne. Et enigt folketing, som inkluderer Aaja Chemnitz Larsen, hvor ellers hendes parti IA officielt har stemt imod lufthavnspakken.

Hvis folketingsmedlemmet for IA, Aaja Chemnitz Larsen, er fuldt ud enig med lufthavnsaftalen, kan hun da dele indholdet, og hendes rigtige holdning, til sit vælgerkreds Grønland, hvor derefter hendes eget parti IA kan få noget at vide?

 

– Pele Broberg, Partii Naleraq

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt
0