Siammarteruk

Hvad sker der? Alt bliver mere og mere absurd.

Demokraterne har selvsagt triumferet med Finansloven for 2019. Nu siger de, at ikke er enige med KNI’s udmelding omkring konkurrence i de større byer. Du kan læse nyheden ved at trykke HER.

Det er jo det der ville ske da Demokraterne bevidst kæmpede for at spare på service til bygderne, nemlig KNI’s servicekontrakter. Det var den naturlige følge. Så hvordan kan man vælge A, og dernæst sige at det skal være B? Demokraterne skulle have læst det med småt, det som man med god samvittighed har accepteret, eller har man ikke forstået konsekvenserne?

Vi har fra Partii Naleraq som sagt ikke skrevet under på Finansloven for 2019. En af de store grunde var netop dette. Både fordi forsyning til bygderne ville blive forringet, og at KNI vil fremover skulle lede efter andre indtægtskilder. Det kan man senest se HER på vores §37 spørgsmål omkring KNI.

Nu har Demokraterne som ellers selvudnævnt liberal forkæmper, ud over dette, ikke engang taget en sænkelse af selskabsskatten med i år. Det tog man ikke med, selvom der var politisk opbakning.

Hvor står Demokraterne henne? Måske lige en gennemtænkt officielt udmelding vil være godt for alle?

Det sundeste for demokratiet er, at vide hvad partierne står for, uanset om man er enige eller ej.

– Pele Broberg

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt
0